Wie zijn wij

                                                                  

Kwekerij

Boomkwekerij Versprille is gevestigd in de Noordoostpolder en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het kweken van bomen van hoge kwaliteit.

Goed plantmateriaal vormt de basis van een succesvolle teelt, wij kweken onze bomen op lichte zavelgrond, een mengsel van zand en klei dat een zeer vruchtbare ondergrond is.

Door de juiste bodembalans en vakmanschap onstaat er uiteindelijk een hoogwaardig product.

Breed assortiment

Vanuit toekomst perspectief kweken we steeds meer lei en vormbomen.

We zien steeds meer dat er gekozen wordt voor beplanting die in de hand gehouden kan worden, hierdoor kunnen uiteindelijk de gewenste breedte en hoogte gerealiseerd worden.

Wij beschikken over een boomkwekerij waarin zowel spillen als ook zwaardere maten laanbomen worden gekweekt. Daarnaast heeft Versprille als handelsbedrijf een uitgebreid netwerk geselecteerde kwekers in binnen en buitenland waardoor we in staat zijn om onze klant te voorzien van topkwaliteit bomen en planten.

Door de teelt van bomen en struiken in container kunnen we het gehele jaar rond uitleveren.

Deze duurzame teelt die milieuvriendelijk plaats vindt kent een optimale groei.

Zodra in het voorjaar de boom begint uit te lopen wordt er gekozen om alleen nog te leveren uit pot of doorgroeikluit. Op dat moment nog bomen verplanten vanuit de volle grond leidt tot een slechte start, onze bomen in container groeien gewoon door op onze eindbestemming.

Bosplantsoen en fruitbomen

Wij leveren bosplantsoen en fruitbomen voor een groot  deel uit voorraad.

  • Uitgebreid sortiment
  • Jarenlange kweekervaring
  • Hoge kwaliteit

Vakkundig advies

Wij denken graag met u mee en hanteren dan ook de term 'DE JUISTE BOOM OF PLANT OP DE JUISTE PLAATS'. Vanuit onze kwekersachtergrond kunnen wij u adviseren over bijvoorbeeld een goede keus van soort en standplaats. Wij werken dit dan uit en brengen u in contact met een goede hovenier die zorgt voor een perfect eindbeeld.

© 2012 - 2024 Versprille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel